Aljoša Kutin

Nogomet sem začel igrati pri sedmih letih v NK Vozila-Gorica. Tam sem se razvijal in igral vse do članske ekipe, kjer sem tri sezone igral v 1.SNL. Nato me je pot vodila v NK Brda, ND BIlje in ND Renče, kjer sem se huje poškodoval in končal z resnim igranjem. Vrnil sem se k Gorici in začel z trenerskim delom, ki ga opravljam še danes (23let).

                      Matevž Campolunghi

Prve korake sem opravil v ND Gorica in šel skozi vse selekcije nogometne šole, dve sezoni sem igral za člansko ekipo ND Gorica. Nato sem nogomet igral še na amaterskem nivoju v 2.SNL in 3.SNL ter v sosednji Italiji. Trenerske izkušnje sem nabiral v ND Brdih ter kot pomočnik članske ekipe v ND Adrija 3.SNL. Zadnja 4 leta koordiniram nogometno šolo ND Renče ter treniram mlajše kategorije.

                           Kevin Žnideršič

Svojo igralsko pot sem začel v nogometnem klubu ND Gorica svojo pot sem nadaljeval ter končal v ND Biljah. Po uspešno končanem študiju na Fakulteti za šport pa sem kot trener deloval v  NK Bravo ter ND Gorica. Sedaj pa treniram v ND Renče-Adria.

                              Andraž Sulič

Svojo vratarsko pot sem začel pri najmlajših v ND Renče, sledila je selitev v NK Vodice- Šempas dokaj hitro pa kot mlajši deček v 1.SNL za ND Bilje-Renče, kasneje še v NK Primorje, kot mladinec pa sem se zopet vrnil v domači klub ND Renče in treniral tudi z mlado Slovensko reprezentanco U-18, kjer sem pridobil ogromno izkušenj in znanja.

                                 Ana Bucik

Nogometno pot sem začela pri ND Bilje, kasneje, ob ustanovitvi ženske ekipe, sem se vrnila v domača Brda. Članski nogomet sem igrala pri NK Primorje. Sem še vedno aktivna igralka sicer futsala, pri ekipi ŠD Košana. Trenersko pot sem začela pri ND Gorica, tam sem dve leti trenirala selekcijo U-8. Letos bom pri ND Renče trenirala selekcijo U-7.

                            Jaka Podlogar

Svojo nogometno pot sem kot otrok začel pri Gorici, nato kot kadet in mladinec nadaljeval v Tolminu, Brdih ter Mirnu. Zadnjih 5 sezon v EPNL pa kot član ND Renč. Letos sem se odločil za vodenje ekipe izven igrišča, kjer sem prevzel vlogo predstavnika ekipe.

                                Luci Slokar

Svojo nogometno pot sem začel pri nogometni šoli ND Gorica, kjer sem se skozi mladinske selekcije igralsko oblikoval. V času študija sem igral za člansko ekipi ND Renče. Kot pripravnik sem pri ND Gorica opravljal funkcijo asistenta glavnega analitika in skavta prve ekipe.