Tokrat lahko poročamo kar o dveh super dosežkih, ki sta nam jih pričarali tokrat kar dve ekipi U11

Najmočnejša ekipa U11 se je borila na turnirju v Tolminu. Po skupinskem delu kjer je opravila z zmago nad Tolminom2 in Kobaridom1, ter remijem z ekipo iz Idrije je pričakovano sledilo čakanje na nasprotnika v četrtfinalu. Sledila je zopet tekma proti domačinu Tolmin3 vendar so jih naši fantje z 2:0 hitro odpravili. 

V polfinalu jih je čakal zelo dober nasprotnik iz Bleda, tekma se je končala z remijem 1:1 o napredovanju v finale so odločale “enajstmetrovke” penali. Tokrat ni bila sreča na naši strani in so fantje morali športno čestitati nasprotniku. Vendar naše fante je čakala tekma za 3.mesto z ekipo iz Komna. Fantje so jo suvereno zmagali z 2:0 in pokazali, da naslednjič napadajo pokal za 1.mesto. Naš igralec Lan Campolunghi je bil izbran za najboljšega strelca turnirja in bil nagrajen z pokalom.

Čestitamo Lanu in ekipi za 3.mesto !!!

Naša druga ekipa U11 se je pa v soboto borila na turnirju v sosednji Gorizi-ji (Italija) in prav tako lahko poročamo o zelo dobri in zbrani igri naših fantov in punc. Lahko jim samo čestitamo kajti tudi oni so prišli z pokalom za osvojeno 3.mesto

Čestitamo našim junakom !!!