Ta teden smo v velikem slogu zaključili nogometno sezono 2023/2024 z nepozabnim piknikom vseh generacij. Veselje, smeh in športno vzdušje so prežemali celoten dan, saj smo se zbrali, da skupaj proslavimo uspehe pretekle sezone.

Piknik je bil prav poseben, saj smo organizirali tekme, kjer so se naši mladi nogometaši pomerili s svojimi starši. To je bila edinstvena priložnost, da se otroci in starši skupaj zabavajo na nogometnem igrišču. Tekme so bile polne smeha in zadetkov.

Seveda ni manjkalo niti dobre hrane in pijače, ki so jih pripravili naši člani kluba. Uživali smo v sočnih mesnih specialitetah, hrustljavem krompirčku, sladoledu ter domače pripravljenih sladkih specialitetah, za katere so poskrbele pridne mame.

Poleg piknika smo imeli posebno priložnost, da si ogledamo tekmo evropskega prvenstva v nogometu na velikem platnu. Ogled tekme je dodatno popestril naš dogodek, saj smo lahko skupaj navijali in uživali v odličnem nogometu, ki ga prinaša evropsko prvenstvo.

Ob koncu dneva smo si vsi čestitali, zaželeli prijeten poletni oddih in se dogovorili, da se ponovno vidimo avgusta, ko se začnejo novi treningi.

Sezona 2023/2024 je bila polna izzivov in zmag, zdaj pa že nestrpno pričakujemo nove priložnosti in uspehe, ki jih prinaša prihajajoča sezona.

Hvala vsem, ki ste prispevali k temu čudovitemu dnevu, in se vidimo kmalu na nogometnem igrišču!